OVER ONS

IMG_20210814_194128
image065
IMG_20200926_192240

Wat ooit begon als een hobby

WPCATERING since 2019

Al van in mijn kindertijd vertoefde ik graag in de keuken, mee in de potten roeren in moeders keuken was steeds weer een hele belevenis. 

Later werd ik door vrienden en familie vaak gevraagd om op familiefeestjes te koken. En zo ging de bal aan het rollen. 

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben tijdens het flexi-jobben heb ik in 2019, onder invloed van mijn echtgenote en dochter,  de stap gezet om een eigen project op te starten in bijberoep en zo het verhaal van WPCatering te beginnen schrijven.

Na een geweldige start in augustus 2019, met zeer vele positieve reacties van klanten, begon de agenda voor 2020 aardig vol te lopen. 

Ware het niet dat er begin 2020 een ander probleem de kop opstak en we ons hele concept hebben moeten omgooien. 

Zo kwamen er in april 2020 de ontbijtmanden, een onverhoopt succes. Na de zomer van 2020 zijn we meegegaan in het hele "take away" verhaal, waar we tijdens het weekend steeds enkele zeer lekkere gerechten voor jullie klaarmaakten. 

2021 startte zoals 2020 eindigde, nog steeds zetten we elk weekend ons beste beentje voor om onze klanten lekkere take-away gerechten voor te schotelen. We hielpen enkele verenigingen uit de nood door voor hen hun jaarlijkse eetdagen in een take-away jasje te steken. 

Na 2 jaar te leven met een alles bepalend virus kunnen we ons eindelijk terug gaan concentreren op dat waarvoor WPCatering werd opgericht... Familiefeestjes, communies, verjaardagen, babyborrels, ... en noem maar op. 

Maar dat wil zeker niet zeggen dat we alles wat we de voorbije 2 jaar gedaan hebben volledig overboord gaan gooien. We moeten echter wel vaststellen dat het niet haalbaar is om alles te blijven combineren. Er werd dan ook beslist om niet langer ontbijtmanden aan te bieden.

Ook de wekelijkse take away menu's zullen niet meer terugkomen. Wanneer de planning het toelaat zal er nog wel regelmatig een "take away weekend" georganiseerd worden, deze momenten zullen steeds tijdig aangekondigd worden via de gekende kanalen. 

Langs deze weg zou ik zeker graag al onze klanten nogmaals bedanken om ons de afgelopen 2 jaar te steunen. Zonder jullie stond WPCatering nooit waar het nu staat. 

Tot binnenkort

signature_site